Näetkö turvallisesti? Milloin viimeksi kävit silmälääkärillä?

Oma ja läheistemme turvallisuus lähtee hyvästä näkemisestä. Tutkimusten mukaan, joka neljäs tiellä vastaantuleva autoilija on puutteellisella näkökyvyllä varustettu. Näkökyvyn heikentyessä, reaktiokyky liikenteessä pitenee ja riskit kasvavat.

Ei pelkästään näönmuutoksiin, vaan myös silmälasien linssien ja kehysten  kuntoon pitää kiinnittää huomiotota. Monasti ihmettelen, miten hyvä näkö asiakkaalla täytyy olla, jotta hän pystyy näkemään käytösään  olevien linssien läpi yhtään mitään ja voimakkuuksia löytyy kyllä! Pinnoitteet on suurimmaksi osaksi irti, linssit on hangattu syville naarmuille ja linssin urasta nousee vuosien saatossa kertynyt rasva ja lika linssin pintaan  pyörimään. Huh.

Ajantasalla olevilla voimakkuuksilla ja päivitetyillä uudenaikaisilla yksilöllisillä linsseillä takaamme miellyttävän näkemisen kaikille etäisyyksille sekä oman ja muiden turvallisuuden niin kotona, töissä kuin liikenteessäkin.

Seuraavat vapaat ajat silmälääkäri Jari Silvolalle pe 21.9.2012.  Soita ja varaa oma aikasi 03 – 65 32 070.

T: Marja-Leena Valkonen

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>