Omiin silmälaseihin/kehyksiin uudet linssit

Kyllä, meillä laitetaan omiin rakkaisiin kehyksiin uudet linssit. Moni asiakas tulee arastellen kysymään, että linssitämmekö asiakkaan vanhoja omia silmälaseja? Ja kyllä, näin teemme. Ensin tutkimme kehyksen kunnon, eli onko sillä mahdollisia elinvuosia vielä jäljellä. Jos metallikehyksen pinnoitus on kulunut puhki tai muovikehys on useita vuosia vanha ja materiaali kuivunut sekä kovettunut, niin silloin linssitystä ei ole järkevää tehdä. Vanhoihin kehyksiin ei ole varaosia yleensä enää juurikaan saatavilla. Hyväkuntoiset, ajattomat ja laadukkaat kehykset kannattaa toki hyödyntää. Meitä silmälasien käyttäjiä on monenlaisia, siksi vanhojen kehysten osalta, vastuu kehyksen kestosta on asiakkaalla.

Teemme lisäksi paljon silmälasien huoltoja ja korjauksia mm. nenätyynyjen ja aisojen vaihjoja. Hopea- ja titanjuotokset hoituvat myös kauttamme.

Tule rohkeasti omien lasiesi kanssa käymään ja kerro toiveesi, niin teemme arvion Sinulle.

Ystävällisin terveisin
Optikkoliike Mamas & Papas, Raatihuoneenkatu 29, 13100 Hämeenlinna
Puh. 03 – 6532070

Marja-Leena Valkonen

 

6 vastausta to “Omiin silmälaseihin/kehyksiin uudet linssit”

 1. Martta Rautapuro

  Hei! Minulla on ebaysta ostetut metallisankaiset silmälasit ilman vahvuuksia, joita ei löydy mistään silmälasiliikkeistä. Niillä ei ole mitään mainittua merkkiä tai mallia, mutta ne ovat täysin pyöreät. Olisiko näihin mahdollista teetättää linssejä? Jos on, mikä niiden hinnaksi suunnilleen tulisi? (En asu Hämeenlinnassa, joten tulisin sinne vain liikkeen takia ja tahtoisin olla varma, että käynti on hyödyllinen.)

  Vastaa
  • Mamas&Papas

   Hei Martta! Kiitos kysymyksestä. Useinmiten linssitys onnistuu. Parhaiten pystyn arvioimaan linnssitysmahdollisuuden, kun näen kehyksen ja sen rakenteen. Linssien hinta määräytyy näkötarpeen, kehyksen ja käyttömukavuuden mukaan. Yksiteholinssit paikalleen hiottuna alkaen 100,- ja monitehot alkaen 300,-.
   Tervetuloa myymälään. Kesäkuun alusta siirrymme kesä-aikaan, jolloin liikkeemme on lauantaisin suljettu. Voimme myös sopia joustavasti ajan liikkeen normaalin aukiolon ulkopuolelle, jos et pääse muutoin pääse. Entä näöntutkimus? Soita myymäläämme, niin voimme varmistaa ja sopia asiat ennen tuloasi. Puh. 03-6532070 Lämpimin terveisin Marja-Leena Valkonen

 2. Timo Tuomivirta

  Dear Valkonen. I have frames RB 3448 014/51 60(square symbol)17 3N.

  The left side (when wearing) polarized lens is broken from the sun glasses. Please send me new one. I live in Finland, Kasöörinkatu 2A 20, 00520, Helsinki. How much is spare lens?

  Vastaa
  • Mamas&Papas

   Hei Timo! Tiedustelemiasi linssejä ei ole enää saatavilla. Ystävällisin terveisin
   Marja-Leena Valkonen

 3. Juho

  Moikka!

  Mulla olisi Ray Ban Wayfare- malliset aurinkolasit, mutta haluaisin pistää niihin oikeet linssit jotta niistä tulisi silmälasit, olisiko tämä mahdollista? Ja kuinka paljon se tulisi suurin piirtein maksamaan?

  Vastaa
  • Mamas&Papas

   Hei! No ilman muuta hienot Reiskat kannattaa hyödyntää. Nyt en vain tiedä haluatko ne aurinkolaseiksi vai kirkkailla linsseillä silmälaseiksi? Lisäksi millaiset voimakkuudet sinulla on ja tuleeko yksi vai moniteholinsseillä? Tule käymään myymälässä, niin teen sinulle kustannusarvion.
   Hyvää Itsenäisyyspäivää
   Terveisin Marja-Leena Valkonen

Kirjoita vastaus

 • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>