Näyttöpäätelaseilla sekä BlueStop linsseillä optimaalista näkömukavuutta työnäkemiseen!

avainlippuErityistyölasit helpottavat- ja nopeuttavat lukemista näyttöpäätetyölskentelyssä.

Tavallisilla lukulaseilla näkee hyvin tietylle määrätylle etäisyydelle, mutta käyttäjä itse ”seilaa” katsottavan etäisyyden mukaan.

Erityistyölasit näyttöpäätetyöskentelyssä antavat laajat ja miellyttävät katseualueet eri etäisyyksille. Niskan kuormitus vähenee, verrattuna esimerkiksi monitehojen kanssa työskentelyyn. Työnäkö-optikko määrittää käyttötarpeisiin ja näkömukavuuteen optimaaliset  syväterävät-, näyttöpääte- tai toimistomoniteholinssit.

BlueStop suojaa tehokkaasti silmiä vaarallisimmalta sini-violetti säteilyltä.

Erityistyölasien tulee suojata silmiä vaaralliselta sini-violetilta säteilyltä. Sini-violetti valosäteily voi aiheuttaa vakavia väliaikaisia ja pysyviä haittoja silmille. Pitkäaikainen altistuminen säteilylle voi lisätä riskiä sairastua harmaakaihiin ja silmänpohjan ikärappeumaan.
Sininen valo voi myös häiritä vuorokausirytmiä estämällä melatoniinin eli pimeähormonin tuotannon. Tämä vähentää väsymyksen tunnetta ja nukahtaminen vaikeutuu. Merkittävin sini-violetin säteilyn lähde on aurinko. Sen lisäksi meitä ympäröivät työssä- ja vapaa-ajalla sinistä valoa säteilevät tietokonenäytöt, älykännykät ja tabletit, televisio sekä led-valot.

BlueStop on yksilöllisesti valmistettu lääkinnällinen kotimainen tuote, joka sopii kaikille.
* BlueStop suodattaa vaarallisimman säteilyn
* BlueStop suojaa silmiä harmaakaihia ja silmänpohjan ikärappeumaa vastaan
* BlueStop parantaa näkemistä terävöittämällä kontrastia värinäköä häiritsemättä

Työnäköoptikko Harri Tarpeenniemi

Näöntutkimukset, silmänpaineen mittaukset, karsastustutkimukset, työnäkötutkimukset, ajokorttinäöntarkastutkset ja silmätautien erikoislääkärin/silmäkirurgin palvelut

Varaa aika 03-65 32 070

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>